Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Rīdzene Staiceles Zenit
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Grīns speelt de bal door. Burinieks rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čiepsts. Burinieks moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Burinieks kan niet meer verder spelen. Cēsnieks komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Zuksters rent richting de bal. Zuksters passt de bal zonder na te denken. Alksnis rent richting de bal. Olainieks verovert de bal door een tackle van achteren. Olainieks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vigups speelt de bal door. Alksnis rent richting de bal. Alksnis passt de bal zonder na te denken. Prūsis rent richting de bal. Prūsis haalt uit met een fantastische trap. Vēziens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Daudzvārdis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bērziņš met de inworp. Alksnis kan de bal niet met de borst controleren. Alksnis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ķekatnieks is nu in balbezit. Zibeņmetis verovert de bal door een tackle van achteren. Zibeņmetis passt de bal zonder na te denken. Prūsis is nu in balbezit. Prūsis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Juškāns trapt de bal weg. Bertens kopt de bal weg. Lauznis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alksnis onderschept slim de pass. Alksnis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Bertens rent richting de bal. Olainieks onderschept slim de pass. Olainieks met een sublieme pass. Cēsnieks is nu in balbezit. Cēsnieks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rīdzene - Staiceles Zenit 0:1

26e minuut.
Prūsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alksnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prūsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prūsis haalt uit met een fantastische trap. Vēziens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Rīdzene - Staiceles Zenit 1:1

30e minuut.
Doeltrap. Mierīgais met een harde bal richting middenveld. Šmaukstelis kopt de bal weg. Bertens kan de bal niet met de borst controleren. Olainieks geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rīdzene - Staiceles Zenit 1:2

37e minuut.
Juškāns geeft een hoge lob. Inworp. Bērziņš met de inworp. Daar is Alksnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alksnis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Bertens de bal. Cēsnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Olainieks is nu in balbezit. Olainieks draait met de bal, schiet en ... Zuksters probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Rīdzene 44%, Staiceles Zenit 56%.
FK Rīdzene - Staiceles Zenit 1:2

55e minuut.
Vigups probeert de bal aan de voet te houden. Grīns is nu in balbezit. Bertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Grīns is nu in balbezit. Grīns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Lauznis de bal onder controle te krijgen. Alksnis rent richting de bal. Alksnis passt de bal zonder na te denken. Prūsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prūsis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Zuksters is nu in balbezit. Zuksters passt de bal met de wreef. Šlaveits is nu in balbezit. Olainieks is nu in balbezit. Olainieks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Rīdzene 38%, Staiceles Zenit 62%.
FK Rīdzene - Staiceles Zenit 1:2