Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omskas gazmjas Dinamo Brocēni
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Audars met een snelle inworp. Laimnesis rent richting de bal. Laimnesis geeft de bal voor. Repše krijgt zijn hoofd ertegen. Donskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
omskas gazmjas - Dinamo Brocēni 0:1

6e minuut.
Vilkausis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Biģis met de inworp. Laimnesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laimnesis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gudrups geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Audars zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laimnesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laimnesis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pumpermiķelis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Audars met de inworp. Laimnesis rent richting de bal. Laimnesis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Laimnesis rent richting de bal. Laimnesis passt de bal met de wreef. Daar is Repše, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Repše haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Pumpermiķelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lauks passt de bal met de wreef. Biģis rent richting de bal. Gaits geeft de bal voor. Gaujamalietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaujamalietis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Laimnesis heeft problemen om de bal te vangen. Laimnesis speelt de bal door. Rietums rent richting de bal. Repše verovert de bal door een tackle van achteren. Repše schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Laimnesis geeft een hoge lob. Biģis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Repše bereikt de bal nog maar net als eerste. Repše schiet op doel. Vilkausis probeert de bal aan de voet te houden. Donskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omskas gazmjas 58%, Dinamo Brocēni 42%.
omskas gazmjas - Dinamo Brocēni 0:1

47e minuut.
Pumpermiķelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumpermiķelis geeft de bal voor. Inworp. Audars met een snelle inworp. Laimnesis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Birze kopt de bal weg. Inworp. Gudrups zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kreņķis rent richting de bal. Kreņķis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Gudrups heeft problemen om de bal te vangen. Audars probeert naar een medespeler te passen. Vilkausis bereikt de bal nog maar net als eerste. Repše verovert de bal door een tackle van achteren. Repše draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Donskis met een harde bal richting middenveld. Cauna rent richting de bal. Cauna met een sublieme pass. Gaujamalietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaujamalietis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Birze speelt de bal door. Repše rent richting de bal. Repše passt de bal in één keer door. Laimnesis is nu in balbezit. Laimnesis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Laimnesis verovert de bal door een tackle van achteren. Repše heeft problemen om de bal te vangen. Laimnesis rent richting de bal. Laimnesis schiet op doel. Donskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
omskas gazmjas - Dinamo Brocēni 0:2

80e minuut.
Gaujamalietis is nu in balbezit. Cauna rent richting de bal. Cauna passt de bal zonder na te denken. Gaujamalietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaujamalietis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omskas gazmjas 60%, Dinamo Brocēni 40%.
omskas gazmjas - Dinamo Brocēni 0:2