Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BJSS Sierinieks FK.Liepajas Lauvas
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Fricis is nu in balbezit. Varens verovert de bal door een tackle van achteren. Varens met een sublieme pass. Jūrnieks rent richting de bal. Jūrnieks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BJSS Sierinieks - FK.Liepajas Lauvas 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Tukšītis de bal. Tukšītis passt de bal zonder na te denken. Jūrnieks rent richting de bal. Jūrnieks schiet op doel. Vaļums probeert de bal aan de voet te houden. Audars kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Tukšītis geeft een lange en hoge pass. Rumba rent richting de bal. Rumba geeft een hoge lob. Jūrnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Jūrnieks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ročāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Strupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ročāns begaat een overtreding. Ročāns krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ročāns geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strupis met de inworp. Fricis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fricis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Varens is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ķilavnieks. Varens raakt geblesseerd tijdens het duel. Vilnis met een snel genomen vrije trap. Klepermanis is nu in balbezit. Jūrnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Jūrnieks haalt uit met een fantastische trap. Audars bokst de bal weg. Jūrnieks bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tukšītis passt de bal met de wreef. Veiksmonis is nu in balbezit. Varens met een sublieme pass. Jūrnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Jūrnieks haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BJSS Sierinieks 69%, FK.Liepajas Lauvas 31%.
BJSS Sierinieks - FK.Liepajas Lauvas 0:1

47e minuut.
Inworp. Niknais zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veiksmonis speelt de bal door. Ķilavnieks is nu in balbezit. Ķilavnieks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BJSS Sierinieks - FK.Liepajas Lauvas 1:1

53e minuut.
Vaļums speelt de bal door. Niknais is nu in balbezit. Veiksmonis met een sublieme pass. Ķilavnieks is nu in balbezit. Ķilavnieks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rumba probeert de bal aan de voet te houden. Veiksmonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiksmonis passt de bal met de wreef. Ķilavnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķilavnieks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Jūrnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tukšītis rent richting de bal. Tukšītis met een sublieme pass. Jūrnieks is nu in balbezit. Jūrnieks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vilnis geeft de bal voor. Rumba rent richting de bal. Niknais tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niknais krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BJSS Sierinieks 58%, FK.Liepajas Lauvas 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BJSS Sierinieks - FK.Liepajas Lauvas 1:1