Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK.Liepajas Lauvas BJSS Sierinieks
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Platacis bereikt de bal nog maar net als eerste. Platacis geeft een lange en hoge pass. Niknais rent richting de bal. Jūrnieks onderschept slim de pass. Jūrnieks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lembergs rent richting de bal. Ķilavnieks onderschept slim de pass. Varens is nu in balbezit. Burvis onderschept slim de pass. Burvis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Vilnis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Liepajas Lauvas - BJSS Sierinieks 0:1

35e minuut.
Ročāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķilavnieks onderschept slim de pass. Bleija rent richting de bal. Ķilavnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Ķilavnieks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Liepajas Lauvas - BJSS Sierinieks 0:2

45e minuut.
Lembergs geeft een lange en hoge pass. Platacis bereikt de bal nog maar net als eerste. Platacis probeert naar een medespeler te passen. Jūrnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Jūrnieks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK.Liepajas Lauvas 50%, BJSS Sierinieks 50%.
FK.Liepajas Lauvas - BJSS Sierinieks 0:2

56e minuut.
Rumba verovert de bal door een tackle van achteren. Rumba met een sublieme pass. Tukšītis is nu in balbezit. Tukšītis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vaļums de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jūrnieks rent richting de bal. Jūrnieks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Lembergs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laucis rent richting de bal. Tukšītis verovert de bal door een tackle van achteren. Tukšītis draait met de bal, schiet en ... Klepermanis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Platacis neemt de hoekschop. Bluks rent richting de bal. Bluks passt de bal zonder na te denken. Ķilavnieks is nu in balbezit. Ķilavnieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rožlapa onderschept slim de pass. Rožlapa speelt de bal door. Burvis is nu in balbezit. Ķilavnieks is nu in balbezit. Ķilavnieks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Liepajas Lauvas - BJSS Sierinieks 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK.Liepajas Lauvas 45%, BJSS Sierinieks 55%.
FK.Liepajas Lauvas - BJSS Sierinieks 0:3