Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omskas gazmjas ЕТИ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Ūziņš speelt de bal door. Kreicburgs is nu in balbezit. Met opzet legt Rietums zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rietums moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rietums schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

3e minuut.
Gudrups geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kupris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boze bereikt de bal nog maar net als eerste. Boze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
omskas gazmjas - ЕТИ 0:1

8e minuut.
Inglis is nu in balbezit. Kreņķis verovert de bal door een tackle van achteren. Kreņķis geeft de bal voor. Gaujamalietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaujamalietis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Cauna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaujamalietis is nu in balbezit. Cauna is nu in balbezit. Gaujamalietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaujamalietis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
omskas gazmjas - ЕТИ 1:1

35e minuut.
Kristiņš geeft een hoge lob. Lauks kopt de bal weg. Kristiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaujamalietis verovert de bal door een tackle van achteren. Gaujamalietis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inglis met de inworp. Kreņķis rent richting de bal. Ierasts maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ierasts moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ierasts schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omskas gazmjas 54%, ЕТИ 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
omskas gazmjas - ЕТИ 1:1

60e minuut.
Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris passt de bal zonder na te denken. Boze rent richting de bal. Ļepatnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ļepatnieks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lauks heeft problemen om de bal te vangen. Boze is nu in balbezit. Boze probeert naar een medespeler te passen. Ļepatnieks is nu in balbezit. Ļepatnieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Boze passt de bal met de wreef. Kreicburgs rent richting de bal. Kreicburgs speelt de bal door. Ļepatnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ļepatnieks haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Ūziņš geeft een lange en hoge pass. Vilkausis is nu in balbezit. Vilkausis geeft de bal voor. Daar is Ļepatnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ļepatnieks schiet op doel. Donskis bokst de bal weg. Daar is Ļepatnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Daar is Inglis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inglis passt de bal zonder na te denken. Pumpermiķelis heeft problemen om de bal te vangen. Ļepatnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Ļepatnieks haalt uit met een fantastische trap. Donskis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
omskas gazmjas - ЕТИ 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omskas gazmjas 53%, ЕТИ 47%.
omskas gazmjas - ЕТИ 1:2