Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BJSS Sierinieks Lomonosova United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Laucis kopt de bal weg. Pupiņš rent richting de bal. Burvis verovert de bal door een tackle van achteren. Burvis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Veiksmonis heeft problemen om de bal te vangen. Dīcis is nu in balbezit. Veiksmonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dīcis verovert de bal door een tackle van achteren. Dīcis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dīcis rent richting de bal. Laucis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dīcis verovert de bal door een tackle van achteren. Dīcis schiet op doel. Audars maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BJSS Sierinieks - Lomonosova United 0:1

35e minuut.
Baskājis geeft een hoge lob. Inworp. Bluks met de inworp. Burvis probeert de bal met de borst te controleren. Burvis haalt uit met een fantastische trap. Balsers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ķilavnieks heeft problemen om de bal te vangen. Ķilavnieks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BJSS Sierinieks - Lomonosova United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BJSS Sierinieks 48%, Lomonosova United 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BJSS Sierinieks - Lomonosova United 1:1

49e minuut.
Baskājis geeft de bal voor. Kautris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kautris passt de bal in één keer door. Liepkalns rent richting de bal. Liepkalns draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Burvis de bal. Ķilavnieks is nu in balbezit. Pupiņš is nu in balbezit. Ķilavnieks onderschept slim de pass. Ķilavnieks schiet op doel. Balsers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Baskājis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaušēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Burvis begaat een overtreding. Burvis krijgt een gele kaart. Gaušēns wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gaušēns kan niet meer verder spelen. Barkāns komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Barkāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiksmonis rent richting de bal. Veiksmonis met een sublieme pass. Ķilavnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķilavnieks draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Laucis met een sublieme pass. Ķilavnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupiņš is nu in balbezit. Burvis is nu in balbezit. Burvis schiet op doel. Balsers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Balsers trapt de bal weg van het doel. Veiksmonis rent richting de bal. Liepkalns begaat een overtreding. Liepkalns krijgt een gele kaart. Veiksmonis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Zemturis bereikt de bal nog maar net als eerste. Berķis verovert de bal door een tackle van achteren. Berķis geeft een lange en hoge pass. Kautris is nu in balbezit. Kautris draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Bluks is nu in balbezit. Met opzet legt Barkāns zijn tegenspeler op de grond. Bluks raakt geblesseerd tijdens het duel. Veiksmonis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pupiņš heeft problemen om de bal te vangen. Ķilavnieks rent richting de bal. Ķilavnieks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BJSS Sierinieks 48%, Lomonosova United 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BJSS Sierinieks - Lomonosova United 1:1