Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Brocēni ЕТИ
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Kreicburgs rent richting de bal. Kreicburgs speelt de bal door. Ļepatnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ļepatnieks draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Gabaliņš de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Titāns probeert naar een medespeler te passen. Biģis kopt de bal weg. Ierasts probeert de bal aan de voet te houden. Laimnesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laimnesis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kreicburgs met een snelle inworp. Boze bereikt de bal nog maar net als eerste. Boze passt de bal in één keer door. Daar is Ļepatnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ļepatnieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ierasts geeft de bal voor. Gabaliņš is nu in balbezit. Ļepatnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Ļepatnieks haalt uit met een fantastische trap. Titāns werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Brocēni - ЕТИ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Brocēni 44%, ЕТИ 56%.
Dinamo Brocēni - ЕТИ 0:1

56e minuut.
Jāpuls raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Smeķis komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Veģis probeert naar een medespeler te passen. Zaļpēdis is nu in balbezit. Boze onderschept slim de pass. Ļepatnieks rent richting de bal. Ļepatnieks haalt uit met een fantastische trap. Titāns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Veģis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Audars met een snelle inworp. Laimnesis rent richting de bal. Laimnesis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Ierasts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierasts geeft een lange en hoge pass. Mežavecis geeft de bal voor. Laimnesis rent richting de bal. Laimnesis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Brocēni 52%, ЕТИ 48%.
Dinamo Brocēni - ЕТИ 0:1