Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omskas gazmjas FC Valmieras GLAAS
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hartmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Hartmanis speelt de bal door. Ērglis speelt de bal door. Zvirbulis is nu in balbezit. Zvirbulis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Donskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Štucers is nu in balbezit. Zvirbulis onderschept slim de pass. Štucers maakt een afschuwelijke overtreding. Štucers krijgt een gele kaart. Zvirbulis raakt geblesseerd tijdens het duel. Kupaks zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Donskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Cauna rent richting de bal. Gaujamalietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaujamalietis is nu in balbezit. Gaujamalietis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Doeltrap. Leitiņš met een harde bal richting middenveld. Štucers kopt de bal weg. Gaujamalietis is nu in balbezit. Gaujamalietis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
omskas gazmjas - FC Valmieras GLAAS 1:0

42e minuut.
Kreņķis geeft een hoge lob. Malēnietis rent richting de bal. Gaujamalietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaujamalietis schiet op doel. Malēnietis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omskas gazmjas 42%, FC Valmieras GLAAS 58%.
omskas gazmjas - FC Valmieras GLAAS 1:0

54e minuut.
Kreņķis kopt de bal weg. Plīsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaujamalietis rent richting de bal. Gaujamalietis draait met de bal, schiet en ... Leitiņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
omskas gazmjas - FC Valmieras GLAAS 2:0

57e minuut.
Daar is Malēnietis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaits kopt de bal weg. Daar is Gaujamalietis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaujamalietis schiet op doel. Leitiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lauks rent richting de bal. Ērglis is nu in balbezit. Lauks verovert de bal door een tackle van achteren. Lauks geeft een lange en hoge pass. Gaits geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
omskas gazmjas - FC Valmieras GLAAS 3:0

75e minuut.
Kreņķis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plīsis rent richting de bal. Gaujamalietis onderschept slim de pass. Gaujamalietis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
omskas gazmjas - FC Valmieras GLAAS 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omskas gazmjas 58%, FC Valmieras GLAAS 42%.
omskas gazmjas - FC Valmieras GLAAS 4:0