Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЕТИ BJSS Sierinieks
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Listiks verovert de bal door een tackle van achteren. Listiks geeft een hoge lob. Klepermanis rent richting de bal. Ļepatnieks onderschept slim de pass. Ļepatnieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zemturis speelt de bal door. Ierasts is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rožlapa. Rožlapa krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Veiksmonis verovert de bal door een tackle van achteren. Veiksmonis met een sublieme pass. Ķilavnieks rent richting de bal. Burvis is nu in balbezit. Burvis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Laucis heeft problemen om de bal te vangen. Boze is nu in balbezit. Boze passt de bal in één keer door. Ļepatnieks heeft problemen om de bal te vangen. Ļepatnieks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Laucis is nu in balbezit. Boze rent richting de bal. Boze passt de bal zonder na te denken. Ļepatnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ļepatnieks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zemturis bereikt de bal nog maar net als eerste. Inglis verovert de bal door een tackle van achteren. Inglis speelt de bal door. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris geeft een hoge lob. Veiksmonis probeert de bal aan de voet te houden. Ļepatnieks is nu in balbezit. Ļepatnieks haalt uit met een fantastische trap. Audars bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЕТИ 53%, BJSS Sierinieks 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ЕТИ - BJSS Sierinieks 0:0

77e minuut.
Boze verovert de bal door een tackle van achteren. Boze speelt de bal door. Ļepatnieks is nu in balbezit. Ļepatnieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inglis rent richting de bal. Ķilavnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Burvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķilavnieks rent richting de bal. Ķilavnieks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klepermanis controleert de bal met de borst. Kupris verovert de bal door een tackle van achteren. Kupris geeft een lange en hoge pass. Ļepatnieks is nu in balbezit. Ļepatnieks schiet op doel. Audars kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ļepatnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ļepatnieks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЕТИ - BJSS Sierinieks 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЕТИ 52%, BJSS Sierinieks 48%.
ЕТИ - BJSS Sierinieks 1:0