Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Brocēni tavamamma fk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dāsnis heeft problemen om de bal te vangen. Laimnesis verovert de bal door een tackle van achteren. Breits rent richting de bal. Laimnesis verovert de bal door een tackle van achteren. Laimnesis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Brocēni - tavamamma fk 1:0

7e minuut.
Laimnesis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Repše rent richting de bal. Laimnesis is nu in balbezit. Laimnesis draait met de bal, schiet en ... Vuguls werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Brocēni - tavamamma fk 2:0

34e minuut.
Pumpiņrasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaļūksnis rent richting de bal. Laimnesis rent richting de bal. Zaļūksnis onderschept slim de pass. Zaļūksnis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Brocēni 47%, tavamamma fk 53%.
Dinamo Brocēni - tavamamma fk 2:0

52e minuut.
Breits geeft een lange en hoge pass. Saulītis rent richting de bal. Met opzet legt Zaļpēdis zijn tegenspeler op de grond. Saulītis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Pumpiņrasa is nu in balbezit. Pumpiņrasa met een sublieme pass. Gustiņš heeft problemen om de bal te vangen. Repše is nu in balbezit. Repše draait met de bal, schiet en ... Vuguls bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Brocēni 46%, tavamamma fk 54%.
Dinamo Brocēni - tavamamma fk 2:0