Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЕТИ FK.Liepajas Lauvas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Varens passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veģis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kreicburgs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreicburgs geeft een hoge lob. Vatamans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ļepatnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ļepatnieks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЕТИ - FK.Liepajas Lauvas 1:0

8e minuut.
Boze bereikt de bal nog maar net als eerste. Varens bereikt de bal nog maar net als eerste. Boze onderschept slim de pass. Boze haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Lembergs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boze bereikt de bal nog maar net als eerste. Boze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЕТИ - FK.Liepajas Lauvas 2:0

15e minuut.
Varens probeert naar een medespeler te passen. Jūrnieks is nu in balbezit. Listiks onderschept slim de pass. Tukšītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukšītis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vilnis probeert de bal met de borst te controleren. Vilnis passt de bal met de wreef. Ļepatnieks heeft problemen om de bal te vangen. Ļepatnieks schiet op doel. Vatamans maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Tukšītis is nu in balbezit. Inglis onderschept slim de pass. Inglis probeert naar een medespeler te passen. Rumba is nu in balbezit. Rumba geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Veckaktiņš onderschept slim de pass. Inglis is nu in balbezit. Veckaktiņš begaat een overtreding. Inglis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Inglis kan niet meer verder spelen. Ūziņš komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЕТИ 39%, FK.Liepajas Lauvas 61%.
ЕТИ - FK.Liepajas Lauvas 2:0

46e minuut.
Tukšītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Boze onderschept slim de pass. Lembergs rent richting de bal. Ļepatnieks onderschept slim de pass. Ļepatnieks schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Ūziņš geeft een lange en hoge pass. Ročāns is nu in balbezit. Kreicburgs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kreicburgs krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Veģis geeft de bal voor. Inworp. Platacis met een snelle inworp. Tukšītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukšītis geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ЕТИ - FK.Liepajas Lauvas 2:1

64e minuut.
Boze speelt de bal door. Ūziņš probeert naar een medespeler te passen. Ļepatnieks is nu in balbezit. Ļepatnieks haalt uit met een fantastische trap. Vatamans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЕТИ - FK.Liepajas Lauvas 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЕТИ 46%, FK.Liepajas Lauvas 54%.
ЕТИ - FK.Liepajas Lauvas 3:1