Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BJSS Sierinieks FC Valmieras GLAAS
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ķilavnieks maakt een snoekduik en kopt de bal. Burvis is nu in balbezit. Tālvaris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burvis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burvis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Burvis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burvis haalt uit met een fantastische trap. Leitiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tālvaris verovert de bal door een tackle van achteren. Tālvaris geeft de bal voor. Niknais probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mīlnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Mīlnieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Burvis passt de bal met de wreef. Ķilavnieks is nu in balbezit. Tālvaris is nu in balbezit. Ķilavnieks onderschept slim de pass. Ķilavnieks haalt uit met een fantastische trap. Leitiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Prūsis heeft problemen om de bal te vangen. Klepermanis is nu in balbezit. Prūsis verovert de bal door een tackle van achteren. Prūsis schiet op doel. Audars werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BJSS Sierinieks - FC Valmieras GLAAS 0:1

31e minuut.
Hartmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prūsis is nu in balbezit. Hartmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prūsis rent richting de bal. Prūsis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Leitiņš probeert naar een medespeler te passen. Hartmanis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Klepermanis de bal onder controle te krijgen. Mīlnieks rent richting de bal. Mīlnieks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BJSS Sierinieks 42%, FC Valmieras GLAAS 58%.
BJSS Sierinieks - FC Valmieras GLAAS 0:1

49e minuut.
Strupis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strupis met een snelle inworp. Burvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Burvis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Šķimelis controleert de bal met de borst. Strupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šķimelis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strupis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Strupis kan niet meer verder spelen. Rožlapa komt het veld opgelopen. Zemturis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tālvaris controleert de bal met de borst. Ķilavnieks is nu in balbezit. Ķilavnieks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vārdulis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siltais komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mīlnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiksmonis verovert de bal door een tackle van achteren. Veiksmonis probeert naar een medespeler te passen. Burvis is nu in balbezit. Burvis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Burvis verovert de bal door een tackle van achteren. Burvis passt de bal met de wreef. Tālvaris rent richting de bal. Ķilavnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Ķilavnieks draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BJSS Sierinieks 44%, FC Valmieras GLAAS 56%.
BJSS Sierinieks - FC Valmieras GLAAS 0:1