Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omskas gazmjas tavamamma fk
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Kreņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreņķis passt de bal zonder na te denken. Zaļūksnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauna onderschept slim de pass. Cauna haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
omskas gazmjas - tavamamma fk 1:0

25e minuut.
Skalde onderschept slim de pass. Skalde speelt de bal door. Bliezējs rent richting de bal. Bliezējs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rietums geeft een hoge lob. Gaujamalietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauna rent richting de bal. Cauna haalt uit met een fantastische trap. Gustiņš probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gaits geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omskas gazmjas 29%, tavamamma fk 71%.
omskas gazmjas - tavamamma fk 1:0

52e minuut.
Lauks met een sublieme pass. Cauna rent richting de bal. Cauna passt de bal met de wreef. Gaujamalietis rent richting de bal. Gaujamalietis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gaujamalietis speelt de bal door. Kreņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreņķis speelt de bal door. Gaujamalietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaujamalietis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zaļūksnis is nu in balbezit. Zaļūksnis geeft de bal voor. Sesks rent richting de bal. Skalde verovert de bal door een tackle van achteren. Skalde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sesks rent richting de bal. Sesks probeert naar een medespeler te passen. Gustiņš probeert de bal aan de voet te houden. Gaujamalietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaujamalietis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vilkausis trapt de bal weg. Kreņķis kopt de bal weg. Bliezējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliezējs draait met de bal, schiet en ... Vilkausis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omskas gazmjas 52%, tavamamma fk 48%.
omskas gazmjas - tavamamma fk 1:0