Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Brocēni Lomonosova United
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Doeltrap. Balsers trapt de bal weg van het doel. Mežavecis kopt de bal weg. Laimnesis rent richting de bal. Laimnesis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Klungelig pakt Jasmīns de bal. Mežavecis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmīns begaat een overtreding. Jasmīns krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Dīcis rent richting de bal. Dīcis draait met de bal, schiet en ... Kautris rent richting de bal. Kautris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Brocēni - Lomonosova United 0:1

23e minuut.
Upelnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Upelnieks geeft een hoge lob. Pupiņš heeft problemen om de bal te vangen. Laimnesis rent richting de bal. Laimnesis schiet op doel. Balsers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bušs rent richting de bal. Repše onderschept slim de pass. Repše haalt uit met een fantastische trap. Balsers bokst de bal weg. Daar is Pupiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Repše bereikt de bal nog maar net als eerste. Repše haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Brocēni - Lomonosova United 1:1

41e minuut.
Jasmīns bereikt de bal nog maar net als eerste. Repše verovert de bal door een tackle van achteren. Repše passt de bal zonder na te denken. Laimnesis is nu in balbezit. Laimnesis haalt uit met een fantastische trap. Balsers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Āpsis heeft problemen om de bal te vangen. Kautris bereikt de bal nog maar net als eerste. Āpsis verovert de bal door een tackle van achteren. Mežavecis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mežavecis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Brocēni 48%, Lomonosova United 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Brocēni - Lomonosova United 1:1

74e minuut.
Gaušēns verovert de bal door een tackle van achteren. Zaļpēdis verovert de bal door een tackle van achteren. Zaļpēdis geeft de bal voor. Klungelig pakt Laimnesis de bal. Laimnesis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jasmīns verovert de bal door een tackle van achteren. Jasmīns passt de bal met de wreef. Dīcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepkalns is nu in balbezit. Liepkalns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Brocēni - Lomonosova United 1:2

86e minuut.
Birze met een sublieme pass. Jasmīns heeft problemen om de bal te vangen. Jasmīns speelt de bal door. Laimnesis rent richting de bal. Laimnesis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Brocēni - Lomonosova United 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Brocēni 59%, Lomonosova United 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Brocēni - Lomonosova United 2:2