Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lomonosova United Dinamo Brocēni
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kautris bereikt de bal nog maar net als eerste. Repše onderschept slim de pass. Repše passt de bal in één keer door. Laimnesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laimnesis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Stāvzeķe geeft een lange en hoge pass. Audars probeert naar een medespeler te passen. Laimnesis rent richting de bal. Laimnesis draait met de bal, schiet en ... Gaušēns probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Āpsis rent richting de bal. Berķis onderschept slim de pass. Berķis passt de bal zonder na te denken. Dīcis is nu in balbezit. Dīcis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Repše speelt de bal door. Stāvzeķe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kautris. Kautris krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Baskājis rent richting de bal. Audars onderschept slim de pass. Audars speelt de bal door. Laimnesis rent richting de bal. Laimnesis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kautris is nu in balbezit. Repše onderschept slim de pass. Laimnesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Repše bereikt de bal nog maar net als eerste. Repše draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Gaušēns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laimnesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laimnesis speelt de bal door. Repše bereikt de bal nog maar net als eerste. Repše haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lomonosova United 61%, Dinamo Brocēni 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lomonosova United - Dinamo Brocēni 0:0

61e minuut.
Balsers maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Liepkalns kopt de bal weg. Upelnieks is nu in balbezit. Dīcis onderschept slim de pass. Dīcis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lomonosova United - Dinamo Brocēni 1:0

87e minuut.
Berķis met een snelle inworp. Kautris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kautris geeft een hoge lob. Bāle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bāle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lomonosova United 48%, Dinamo Brocēni 52%.
Lomonosova United - Dinamo Brocēni 1:0