Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lomonosova United ЕТИ
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Veģis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepkalns verovert de bal door een tackle van achteren. Liepkalns passt de bal zonder na te denken. Dīcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dīcis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kautris met de inworp. Liepkalns rent richting de bal. Listiks legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Liepkalns raakt geblesseerd tijdens het duel. Liepkalns zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Liepkalns rent richting de bal. Liepkalns draait met de bal, schiet en ... Grišāns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomonosova United - ЕТИ 1:0

35e minuut.
Dīcis heeft problemen om de bal te vangen. Kristiņš rent richting de bal. Dīcis onderschept slim de pass. Dīcis draait met de bal, schiet en ... Jāpuls probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grišāns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Liepkalns passt de bal met de wreef. Bāle is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kupris. Kupris krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lomonosova United 48%, ЕТИ 52%.
Lomonosova United - ЕТИ 1:0

88e minuut.
Listiks heeft problemen om de bal te vangen. Veģis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepkalns begaat een overtreding. Liepkalns krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lomonosova United 44%, ЕТИ 56%.
Lomonosova United - ЕТИ 1:0