Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Brocēni BJSS Sierinieks
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Burvis rent richting de bal. Mežavecis verovert de bal door een tackle van achteren. Mežavecis probeert naar een medespeler te passen. Laimnesis rent richting de bal. Laimnesis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Strupis kopt de bal weg. Burvis speelt de bal door. Upelnieks kan de bal niet met de borst controleren. Ķilavnieks rent richting de bal. Ķilavnieks draait met de bal, schiet en ... Titāns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Audars trapt de bal weg van het doel. Burvis kopt de bal weg. Upelnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķilavnieks is nu in balbezit. Ķilavnieks draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Laimnesis controleert de bal met de borst. Laucis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klepermanis de bal. Repše bereikt de bal nog maar net als eerste. Repše draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Strupis passt de bal zonder na te denken. Burvis is nu in balbezit. Burvis passt de bal zonder na te denken. Ķilavnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķilavnieks schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Strupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Strupis geeft een hoge lob. Veiksmonis kopt de bal weg. Ķilavnieks is nu in balbezit. Ķilavnieks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Brocēni - BJSS Sierinieks 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Brocēni 60%, BJSS Sierinieks 40%.
Dinamo Brocēni - BJSS Sierinieks 0:1

61e minuut.
Upelnieks geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bluks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burvis rent richting de bal. Burvis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Gabaliņš geeft een hoge lob. Klepermanis heeft problemen om de bal te vangen. Repše is nu in balbezit. Laimnesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laimnesis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Repše bereikt de bal nog maar net als eerste. Repše schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Brocēni - BJSS Sierinieks 1:1

69e minuut.
Burvis probeert naar een medespeler te passen. Strupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Strupis passt de bal in één keer door. Burvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Burvis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Birze probeert naar een medespeler te passen. Bluks is nu in balbezit. Āpsis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Āpsis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Brocēni 55%, BJSS Sierinieks 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Brocēni - BJSS Sierinieks 1:1