Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lomonosova United FC Valmieras GLAAS
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mīlnieks passt de bal in één keer door. Zvirbulis rent richting de bal. Hartmanis rent richting de bal. Zvirbulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvirbulis schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Balsers probeert naar een medespeler te passen. Hartmanis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zvirbulis de bal onder controle te krijgen. Mīlnieks is nu in balbezit. Mīlnieks draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Berķis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jasmīns rent richting de bal. Jasmīns passt de bal met de wreef. Zvirbulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvirbulis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Plīsis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bāle met de inworp. Liepkalns rent richting de bal. Liepkalns schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomonosova United - FC Valmieras GLAAS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lomonosova United 50%, FC Valmieras GLAAS 50%.
Lomonosova United - FC Valmieras GLAAS 1:0

55e minuut.
Baskājis is nu in balbezit. Baskājis geeft de bal voor. Tālvaris is nu in balbezit. Dīcis verovert de bal door een tackle van achteren. Dīcis schiet op doel. Leitiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hartmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepkalns rent richting de bal. Hartmanis maakt een afschuwelijke overtreding. Hartmanis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Liepkalns is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaušēns wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dīcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tālvaris rent richting de bal. Dīcis verovert de bal door een tackle van achteren. Dīcis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lomonosova United - FC Valmieras GLAAS 2:0

83e minuut.
Zvirbulis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prūsis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lomonosova United 44%, FC Valmieras GLAAS 56%.
Lomonosova United - FC Valmieras GLAAS 2:0