Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ciemini mohamedasad0
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Paukšts rent richting de bal. Paukšts geeft de bal voor. Soloņicins is nu in balbezit. Soloņicins geeft een hoge lob. Jaunava krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Zaļmatis verovert de bal door een tackle van achteren. Paukšts is nu in balbezit. Jaunava bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikainis is nu in balbezit. Mikainis haalt uit met een fantastische trap. Gāršnieks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Ķeikuls onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bahmanis neemt de hoekschop. Sprukulis is nu in balbezit. Sprukulis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jaunava probeert de bal aan de voet te houden. Paukšts rent richting de bal. Mikainis verovert de bal door een tackle van achteren. Jaunava bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaunava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ciemini - mohamedasad0 1:0

30e minuut.
Ķauķis rent richting de bal. Ķauķis passt de bal met de wreef. Bahmanis met een sublieme pass. Kalugins is nu in balbezit. Kalugins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gaušēns geeft een hoge lob. Dzīlis kopt de bal weg. Kovaļevskis probeert de bal aan de voet te houden. Jaunava bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaunava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gaušēns geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sprukulis met een snelle inworp. Apsītis rent richting de bal. Apsītis geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ciemini 49%, mohamedasad0 51%.
FK ciemini - mohamedasad0 1:0

59e minuut.
Rūķītis trapt de bal weg. Ķauķis kopt de bal weg. Ķimenis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikainis rent richting de bal. Mikainis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Paukšts is nu in balbezit. Soloņicins verovert de bal door een tackle van achteren. Soloņicins met een sublieme pass. Jaunava rent richting de bal. Jaunava haalt uit met een fantastische trap. Gāršnieks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Ķimenis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ķauķis met een snelle inworp. Klungelig pakt Mikainis de bal. Mikainis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ciemini - mohamedasad0 2:0

90e minuut.
Zaļmatis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzīlis heeft problemen om de bal te vangen. Bikša tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzīlis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dzīlis kan niet meer verder spelen. Pizičs komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ciemini 44%, mohamedasad0 56%.
FK ciemini - mohamedasad0 2:0