Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dokeri Green Druid United
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Geibovičs rent richting de bal. Skuja onderschept slim de pass. Skuja geeft een hoge lob. Šalkonis is nu in balbezit. Šalkonis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Bisenieks de bal onder controle te krijgen. Rīdūzis rent richting de bal. Bisenieks schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bisenieks naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Skuja met een sublieme pass. Geibovičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuja rent richting de bal. Geibovičs onderschept slim de pass. Geibovičs schiet op doel. Kovaļevskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dokeri - Green Druid United 0:1

43e minuut.
Lidonis geeft een lange en hoge pass. Šalkonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukainis begaat een overtreding. Kukainis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dokeri 51%, Green Druid United 49%.
Dokeri - Green Druid United 0:1

73e minuut.
Straumanis probeert naar een medespeler te passen. Geibovičs heeft problemen om de bal te vangen. Geibovičs met een sublieme pass. Prīdāns is nu in balbezit. Prīdāns draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Straumanis heeft problemen om de bal te vangen. Skuja onderschept slim de pass. Šalkonis is nu in balbezit. Šalkonis haalt uit met een fantastische trap. Māliņš probeert de bal aan de voet te houden. Saulnesis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dokeri 58%, Green Druid United 42%.
Dokeri - Green Druid United 0:1