Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Līkumi SRLRCT
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Jaunzemnieks rent richting de bal. Broļnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Metējs begaat een overtreding. Metējs krijgt een gele kaart. Broļnieks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ķisens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gibze springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Princis de bal. Stebernieks rent richting de bal. Stebernieks draait met de bal, schiet en ... Augusts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gudrelis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Līkumi - SRLRCT 0:1

10e minuut.
Broļnieks met een sublieme pass. Dikijs is nu in balbezit. Zilacis onderschept slim de pass. Zilacis draait met de bal, schiet en ... Migla probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Broļnieks is nu in balbezit. Broļnieks passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Gibze de bal onder controle te krijgen. Broļnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Broļnieks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ķisens rent richting de bal. Ķisens geeft de bal voor. Broļnieks kopt de bal weg. Gibze rent richting de bal. Gibze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jaunzemnieks geeft een hoge lob. Ķieģelis heeft problemen om de bal te vangen. Godprātis probeert naar een medespeler te passen. Ķieģelis is nu in balbezit. Ķieģelis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Godvars met een harde bal richting middenveld. Broļnieks kopt de bal weg. Blīkšķis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gibze de bal. Gibze haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Līkumi - SRLRCT 1:1

41e minuut.
Broļnieks speelt de bal door. Metējs rent richting de bal. Gibze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibze haalt uit met een fantastische trap. Migla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Līkumi - SRLRCT 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Līkumi 56%, SRLRCT 44%.
Līkumi - SRLRCT 2:1

49e minuut.
Mudiņš geeft de bal voor. Godprātis kopt de bal weg. Klungelig pakt Streinis de bal. Zilacis rent richting de bal. Zilacis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Līkumi - SRLRCT 3:1

56e minuut.
Akurāters kopt de bal weg. Gudrelis is nu in balbezit. Princis verovert de bal door een tackle van achteren. Princis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Līkumi - SRLRCT 3:2

60e minuut.
Jaunzemnieks geeft de bal voor. Princis rent richting de bal. Ziemeļgulbis onderschept slim de pass. Princis rent richting de bal. Princis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Līkumi 45%, SRLRCT 55%.
Līkumi - SRLRCT 3:2