Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SRLRCT Līkumi
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Stebernieks verovert de bal door een tackle van achteren. Stebernieks met een sublieme pass. Raiskums is nu in balbezit. Princis verovert de bal door een tackle van achteren. Princis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SRLRCT - Līkumi 1:0

23e minuut.
Stebernieks kopt de bal weg. Ķisens bereikt de bal nog maar net als eerste. Princis verovert de bal door een tackle van achteren. Princis haalt uit met een fantastische trap. Raiskums probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SRLRCT - Līkumi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SRLRCT 42%, Līkumi 58%.
SRLRCT - Līkumi 2:0

54e minuut.
Streinis is nu in balbezit. Rogovs verovert de bal door een tackle van achteren. Rogovs passt de bal zonder na te denken. Gibze rent richting de bal. Gibze haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Metējs rent richting de bal. Zilacis onderschept slim de pass. Zilacis speelt de bal door. Gibze is nu in balbezit. Gibze schiet op doel. Migla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Sudrabegle geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Blīkšķis de bal onder controle te krijgen. Zilacis rent richting de bal. Broļnieks rent richting de bal. Broļnieks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Raiskums speelt de bal door. Metējs is nu in balbezit. Rogovs is nu in balbezit. Metējs is nu in balbezit. Metējs draait met de bal, schiet en ... Augusts bokst de bal weg.

81e minuut.
Metējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķisens is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stebernieks. Stebernieks krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Jaunzemnieks rent richting de bal. Jaunzemnieks passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stebernieks de bal. Princis rent richting de bal. Princis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SRLRCT 43%, Līkumi 57%.
SRLRCT - Līkumi 2:0