Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Līkumi w3k
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Zilacis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gibze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibze met een sublieme pass. Broļnieks rent richting de bal. Broļnieks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Godprātis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mačs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačs passt de bal met de wreef. Augusts rent richting de bal. Augusts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vaidelotis rent richting de bal. Vaidelotis met een sublieme pass. Pičs rent richting de bal. Broļnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Broļnieks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Līkumi 58%, w3k 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Līkumi - w3k 0:0

54e minuut.
Gudrelis geeft een hoge lob. Gibze heeft problemen om de bal te vangen. Jūrnieks begaat een overtreding. Jūrnieks krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Broļnieks passt de bal in één keer door. Gibze rent richting de bal. Biezais bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibze is nu in balbezit. Gibze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mačs met een snelle inworp. Rogovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Biezais verovert de bal door een tackle van achteren. Biezais schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Līkumi - w3k 0:1

63e minuut.
Gibze met een sublieme pass. Zilacis rent richting de bal. Biezais schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zilacis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zilacis kan niet meer verder spelen. Mālkalns komt het veld opgelopen. Ķisens met een snel genomen vrije trap. Broļnieks kopt de bal weg. Gibze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Līkumi - w3k 1:1

89e minuut.
Broļnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Broļnieks met een sublieme pass. Gibze is nu in balbezit. Gibze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Līkumi - w3k 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Līkumi 41%, w3k 59%.
Līkumi - w3k 2:1

w3k