Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
w3k Līkumi
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Vaidelotis met een sublieme pass. Daar is Augusts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibze onderschept slim de pass. Gibze schiet op doel. Fricis bokst de bal weg.

8e minuut.
Prokuratovs is nu in balbezit. Ķisens onderschept slim de pass. Ķisens geeft de bal voor. Zilacis rent richting de bal. Zilacis geeft een hoge lob. Fricis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ziemeļgulbis rent richting de bal. Vintišs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziemeļgulbis raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziemeļgulbis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zilacis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilacis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Purvājs probeert naar een medespeler te passen. Augusts bereikt de bal nog maar net als eerste. Godvars tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Godvars krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Prokuratovs verovert de bal door een tackle van achteren. Vaidelotis rent richting de bal. Vaidelotis passt de bal in één keer door. Augusts bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
w3k - Līkumi 1:0

35e minuut.
Prokuratovs probeert naar een medespeler te passen. Vintišs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintišs speelt de bal door. Augusts is nu in balbezit. Augusts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pičs rent richting de bal. Blīkšķis onderschept slim de pass. Blīkšķis speelt de bal door. Broļnieks is nu in balbezit. Broļnieks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Ziemeļgulbis met de inworp. Blīkšķis is nu in balbezit. Blīkšķis geeft een hoge lob. Daar is Vectirāns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: w3k 47%, Līkumi 53%.
w3k - Līkumi 1:0

48e minuut.
Griģis met een sublieme pass. Purvājs bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Broļnieks zijn tegenspeler op de grond. Purvājs wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

52e minuut.
Prokuratovs rent richting de bal. Prokuratovs passt de bal met de wreef. Purvājs met een sublieme pass. Augusts bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusts haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
w3k - Līkumi 2:0

57e minuut.
Ķisens bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaidelotis is nu in balbezit. Godvars bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaidelotis verovert de bal door een tackle van achteren. Vaidelotis schiet op doel. Augusts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Augusts bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
w3k - Līkumi 3:0

62e minuut.
Augusts met een sublieme pass. Godvars rent richting de bal. Vaidelotis verovert de bal door een tackle van achteren. Vaidelotis haalt uit met een fantastische trap. Augusts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
w3k - Līkumi 4:0

72e minuut.
Ķisens verovert de bal door een tackle van achteren. Ķisens met een sublieme pass. Gibze rent richting de bal. Broļnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Broļnieks haalt uit met een fantastische trap. Fricis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: w3k 48%, Līkumi 52%.
w3k - Līkumi 4:0
w3k