Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SRLRCT Green Druid United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Smirnovs geeft een lange en hoge pass. Daar is Mudiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudiņš passt de bal met de wreef. Geibovičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Geibovičs geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prīdāns is nu in balbezit. Prīdāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SRLRCT - Green Druid United 0:1

7e minuut.
Geibovičs speelt de bal door. Prīdāns rent richting de bal. Dikijs legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prīdāns is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Geibovičs neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SRLRCT - Green Druid United 0:2

32e minuut.
Vējiņš probeert naar een medespeler te passen. Prīdāns rent richting de bal. Dikijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Prīdāns verovert de bal door een tackle van achteren. Prīdāns schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Metējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukainis onderschept slim de pass. Kukainis passt de bal zonder na te denken. Prīdāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Prīdāns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SRLRCT - Green Druid United 0:3

43e minuut.
Kukainis met een sublieme pass. Metējs rent richting de bal. Geibovičs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Geibovičs is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SRLRCT 66%, Green Druid United 34%.
SRLRCT - Green Druid United 0:3

58e minuut.
Gaļickis rent richting de bal. Sudrabegle onderschept slim de pass. Sudrabegle probeert naar een medespeler te passen. Vējiņš rent richting de bal. Vējiņš geeft een lange en hoge pass. Migla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Vējiņš onderschept slim de pass. Vējiņš geeft de bal voor. Sudrabegle is nu in balbezit. Prīdāns onderschept slim de pass. Prīdāns draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Prīdāns schiet op doel. Klungelig pakt Mudiņš de bal. Jaunzemnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Prīdāns is nu in balbezit. Prīdāns schiet op doel. Migla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SRLRCT - Green Druid United 0:4

84e minuut.
Bisenieks geeft een lange en hoge pass. Sudrabegle kopt de bal weg. Princis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stebernieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Stebernieks haalt uit met een fantastische trap. Saulnesis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SRLRCT 59%, Green Druid United 41%.
SRLRCT - Green Druid United 0:4