Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
w3k Green Druid United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gudrītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vējiņš is nu in balbezit. Vējiņš met een sublieme pass. Prīdāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Prīdāns schiet op doel. Paal! Fricis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Augusts bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibeņmetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusts onderschept slim de pass. Vaidelotis is nu in balbezit. Vaidelotis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Augusts schiet op doel. Bisenieks geeft de bal voor. Inworp. Griģis met de inworp. Mačs geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Gudrītis probeert naar een medespeler te passen. Vaidelotis rent richting de bal. Vaidelotis passt de bal in één keer door. Augusts is nu in balbezit. Augusts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: w3k 51%, Green Druid United 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
w3k - Green Druid United 0:0

47e minuut.
Bisenieks probeert naar een medespeler te passen. Smirnovs rent richting de bal. Griģis begaat een overtreding. Griģis krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Rubulis geeft een hoge lob. Vējiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vējiņš speelt de bal door. Augusts rent richting de bal. Augusts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vaidelotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokuratovs rent richting de bal. Vaidelotis is nu in balbezit. Prokuratovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokuratovs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mačs passt de bal in één keer door. Kukainis is nu in balbezit. Kukainis geeft een hoge lob. Prīdāns is nu in balbezit. Prīdāns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
w3k - Green Druid United 0:1

75e minuut.
Pičs rent richting de bal. Čepulis verovert de bal door een tackle van achteren. Čepulis passt de bal in één keer door. Prīdāns is nu in balbezit. Prīdāns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
w3k - Green Druid United 0:2

86e minuut.
Kukainis geeft een hoge lob. Prokuratovs probeert de bal aan de voet te houden. Prīdāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Geibovičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Geibovičs draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fricis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: w3k 51%, Green Druid United 49%.
w3k - Green Druid United 0:2