Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lat winers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Veiksmonis is nu in balbezit. Zālis verovert de bal door een tackle van achteren. Zālis speelt de bal door. Taustiņš is nu in balbezit. Taustiņš schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Pupiņš onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tīklenieks. Pupiņš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kirmuška met een snel genomen vrije trap. Kalpišs rent richting de bal. Bisenieks begaat een overtreding. Bisenieks krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Veiksmonis probeert naar een medespeler te passen. Jūlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jūlis passt de bal in één keer door. Jautris rent richting de bal. Jautris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lat - winers 1:0

36e minuut.
Zālis verovert de bal door een tackle van achteren. Bēčs begaat een overtreding. Zālis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kirmuška met een snel genomen vrije trap. Taustiņš is nu in balbezit. Taustiņš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Tīklenieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tīklenieks passt de bal met de wreef. Zālis rent richting de bal. Zālis schiet op doel. Bomiņš probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lat 61%, winers 39%.
lat - winers 1:0

65e minuut.
Jautris passt de bal in één keer door. Daar is Apinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jūlis rent richting de bal. Jūlis schiet op doel. Apinis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kārlītis zal de hoekschop nemen. Svipsts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Jautris de bal. Junka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jautris onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bēčs met een sublieme pass. Bisenieks is nu in balbezit. Bisenieks speelt de bal door. Klungelig pakt Jūlis de bal. Jūlis schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kirmuška bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirmuška probeert naar een medespeler te passen. Kalpišs rent richting de bal. Kalpišs geeft de bal voor. Blaumanis probeert de bal aan de voet te houden. Pauze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lat 42%, winers 58%.
lat - winers 1:0
lat