Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rastamasta winers
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Kirmuška raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dūdars komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Broņka geeft de bal voor. Inworp. Kalpišs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zālis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zālis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Smilškalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Dūdars rent richting de bal. Smilškalns onderschept slim de pass. Gudrups is nu in balbezit. Gudrups schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Znaroks met een sublieme pass. Smilškalns is nu in balbezit. Smilškalns probeert naar een medespeler te passen. Gudrups rent richting de bal. Gudrups draait met de bal, schiet en ... Svipsts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kurmelis geeft de bal voor. Lielais rent richting de bal. Taustiņš onderschept slim de pass. Zālis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zālis draait met de bal, schiet en ... Lūsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rastamasta 44%, winers 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rastamasta - winers 0:0

85e minuut.
Žoltoks onderschept slim de pass. Žoltoks speelt de bal door. Junka probeert naar een medespeler te passen. Rupeiks is nu in balbezit. Rupeiks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Smilškalns probeert de bal aan de voet te houden. Rupeiks rent richting de bal. Rupeiks passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Smilškalns de bal. Smilškalns draait met de bal, schiet en ... Svipsts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rastamasta 45%, winers 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rastamasta - winers 0:0