Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rastamasta lat
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Jūlis probeert de bal met de borst te controleren. Mangulis rent richting de bal. Jūlis onderschept slim de pass. Jūlis speelt de bal door. Jautris bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Gudrups de bal. Bēčs rent richting de bal. Smilškalns verovert de bal door een tackle van achteren. Smilškalns draait met de bal, schiet en ... Pupuķis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rastamasta - lat 1:0

15e minuut.
Ezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaroks is nu in balbezit. Ezis maakt een afschuwelijke overtreding. Ezis krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Smilškalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiksmonis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Smilškalns de bal onder controle te krijgen. Jautris rent richting de bal. Jautris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ezis probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smilškalns. Ezis raakt geblesseerd tijdens het duel. Veiksmonis met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Šņibītis de bal. Jautris bereikt de bal nog maar net als eerste. Jautris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lielais geeft een hoge lob. Ezis rent richting de bal. Smilškalns tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ezis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ezis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lūsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Bisenieks geeft een lange en hoge pass. Broņka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jautris onderschept slim de pass. Jautris haalt uit met een fantastische trap. Šņibītis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rastamasta - lat 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rastamasta 54%, lat 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rastamasta - lat 1:1

46e minuut.
Žoltoks onderschept slim de pass. Ezis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žoltoks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Znaroks met een snel genomen vrije trap. Pupuķis probeert naar een medespeler te passen. Znaroks rent richting de bal. Jūlis verovert de bal door een tackle van achteren. Jūlis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
rastamasta - lat 1:2

72e minuut.
Kārlītis met een snelle inworp. Jūlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jūlis geeft een lange en hoge pass. Bisenieks rent richting de bal. Bisenieks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rastamasta - lat 1:3

75e minuut.
Kārlītis is nu in balbezit. Kārlītis geeft een hoge lob. Lielais kopt de bal weg. Jūlis rent richting de bal. Jūlis schiet op doel. Lūsis bokst de bal weg.

78e minuut.
Žoltoks met de inworp. Smilškalns rent richting de bal. Ezis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Smilškalns wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gudrups neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
rastamasta - lat 2:3

79e minuut.
Bēčs geeft een hoge lob. Eglītis kopt de bal weg. Ezis kan de bal niet met de borst controleren. Smilškalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Smilškalns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Veiksmonis rent richting de bal. Mangulis rent richting de bal. Mangulis passt de bal met de wreef. Jautris rent richting de bal. Jautris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rastamasta - lat 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rastamasta 52%, lat 48%.
rastamasta - lat 2:4
lat