Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA M lat
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Veiksmonis kopt de bal weg. Inworp. Tautmīlis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ružāns is nu in balbezit. Ružāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA M - lat 1:0

5e minuut.
Jūlis passt de bal met de wreef. Jautris bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliņš is nu in balbezit. Jautris verovert de bal door een tackle van achteren. Jautris draait met de bal, schiet en ... Lustīgs bokst de bal weg.

14e minuut.
Jūlis is nu in balbezit. Rancāns onderschept slim de pass. Tīklenieks begaat een overtreding. Tīklenieks krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Jūlis kopt de bal weg. Bubulis heeft problemen om de bal te vangen. Veiksmonis is nu in balbezit. Ružāns verovert de bal door een tackle van achteren. Ružāns draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Blaumanis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tautmīlis met de inworp. Ružāns rent richting de bal. Ružāns geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Melngalvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melngalvis geeft de bal voor. Bēčs bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancāns onderschept slim de pass. Rancāns geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA M 35%, lat 65%.
CSKA M - lat 1:0

51e minuut.
Danovskis geeft de bal voor. Dārziņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jautris schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jautris is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Rancāns met de inworp. Tautmīlis rent richting de bal. Tautmīlis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bubulis de bal. Bubulis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA M - lat 2:0

87e minuut.
Daar is Veiksmonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ružāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružāns passt de bal zonder na te denken. Bubulis is nu in balbezit. Bubulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA M - lat 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA M 33%, lat 67%.
CSKA M - lat 3:0
lat