Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jelgavas FK Dzērbene
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Bebrs rent richting de bal. Bebrs geeft de bal voor. Stiķis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eihenbaums bereikt de bal nog maar net als eerste. Eihenbaums draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Smirds bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeimans bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeimans speelt de bal door. Piksis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piksis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zeimans is nu in balbezit. Piksis rent richting de bal. Zeimans bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeimans draait met de bal, schiet en ... Siltais probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Kundziņš geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bebrs met een snelle inworp. Zeimans bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeimans geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Smirds rent richting de bal. Smirds probeert naar een medespeler te passen. Bojārs rent richting de bal. Piksis onderschept slim de pass. Piksis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Šamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Knāķis onderschept slim de pass. Knāķis passt de bal met de wreef. Zeimans rent richting de bal. Zeimans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Plēša met een sublieme pass. Piksis is nu in balbezit. Zeimans bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeimans schiet op doel. Siltais probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zeimans passt de bal met de wreef. Šamanis rent richting de bal. Šamanis probeert naar een medespeler te passen. Treiliņš is nu in balbezit. Treiliņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jelgavas - FK Dzērbene 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jelgavas 34%, FK Dzērbene 66%.
Jelgavas - FK Dzērbene 0:1

81e minuut.
Vaikulis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diks met een snelle inworp. Silvāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvāns geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Plēša rent richting de bal. Plēša probeert naar een medespeler te passen. Zeimans probeert naar een medespeler te passen. Piksis rent richting de bal. Piksis draait met de bal, schiet en ... Siltais bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jelgavas 46%, FK Dzērbene 54%.
Jelgavas - FK Dzērbene 0:1