Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA M rastamasta
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Šņibītis is nu in balbezit. Ružāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubulis verovert de bal door een tackle van achteren. Bubulis draait met de bal, schiet en ... Lūsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Lustīgs trapt de bal weg van het doel. Smilškalns kopt de bal weg. Dārziņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gudrups rent richting de bal. Gudrups draait met de bal, schiet en ... Lustīgs bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA M - rastamasta 0:1

13e minuut.
Bubulis onderschept slim de pass. Ružāns rent richting de bal. Šņibītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružāns verovert de bal door een tackle van achteren. Ružāns draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lielais de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mangulis verovert de bal door een tackle van achteren. Mangulis probeert naar een medespeler te passen. Gudrups rent richting de bal. Gudrups haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA M - rastamasta 0:2

23e minuut.
Znaroks passt de bal in één keer door. Rupeiks rent richting de bal. Rupeiks passt de bal in één keer door. Smilškalns rent richting de bal. Smilškalns schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ružāns rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mangulis. Ružāns is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rancāns zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Lielais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bubulis is nu in balbezit. Bubulis schiet op doel. Lūsis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA M - rastamasta 1:2

38e minuut.
Bubulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaroks onderschept slim de pass. Ružāns onderschept slim de pass. Ružāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA M - rastamasta 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA M 57%, rastamasta 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA M - rastamasta 2:2

56e minuut.
Rupeiks met de inworp. Smilškalns rent richting de bal. Smilškalns geeft een hoge lob. Žoltoks bereikt de bal nog maar net als eerste. Žoltoks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Žoltoks met een snelle inworp. Znaroks rent richting de bal. Met opzet legt Ružāns zijn tegenspeler op de grond. Znaroks wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Rancāns rent richting de bal. Rancāns passt de bal in één keer door. Godis rent richting de bal. Gudrups verovert de bal door een tackle van achteren. Gudrups haalt uit met een fantastische trap. Lustīgs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Gudrups bereikt de bal nog maar net als eerste. Smilškalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Smilškalns met een sublieme pass. Gudrups is nu in balbezit. Gudrups draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA M 52%, rastamasta 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA M - rastamasta 2:2