Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK MAMMOTHS rastamasta
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kuršs is nu in balbezit. Vesels bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesels passt de bal in één keer door. Strauts rent richting de bal. Strauts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lidmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Smilškalns onderschept slim de pass. Smilškalns passt de bal met de wreef. Vesels rent richting de bal. Vesels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Brends speelt de bal door. Strauts rent richting de bal. Vesels rent richting de bal. Strauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Strauts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Smilškalns geeft een lange en hoge pass. Žoltoks bereikt de bal nog maar net als eerste. Žoltoks geeft een lange en hoge pass. Mangulis is nu in balbezit. Mangulis draait met de bal, schiet en ... Gērģis bokst de bal weg.

25e minuut.
Bāle met de inworp. Visters speelt de bal door. Znaroks probeert naar een medespeler te passen. Gudrups is nu in balbezit. Gudrups draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Bāle geeft een lange en hoge pass. Brends geeft de bal voor. Eglītis heeft problemen om de bal te vangen. Bāle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bāle geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MAMMOTHS 48%, rastamasta 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK MAMMOTHS - rastamasta 0:0

48e minuut.
Lidmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Lidmanis passt de bal met de wreef. Lielais is nu in balbezit. Vesels verovert de bal door een tackle van achteren. Vesels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Brends is nu in balbezit. Broņka begaat een overtreding. Brends is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brends met een snel genomen vrije trap. Vesels springt en kopt de bal. Lūsis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAMMOTHS - rastamasta 1:0

64e minuut.
Rupeiks geeft de bal voor. Smilškalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Smilškalns passt de bal in één keer door. Gudrups rent richting de bal. Gudrups draait met de bal, schiet en ... Gērģis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Klungelig pakt Brends de bal. Brends passt de bal in één keer door. Vesels rent richting de bal. Strauts is nu in balbezit. Strauts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rupeiks geeft een hoge lob. Visters rent richting de bal. Znaroks tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Visters roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Visters kan niet meer verder spelen. Kontaktiņš komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MAMMOTHS 34%, rastamasta 66%.
FK MAMMOTHS - rastamasta 1:0