Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kaani Gui Sénégal FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Dias geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gadiaga met de inworp. Ehemba rent richting de bal. Ehemba haalt uit met een fantastische trap. Camara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ndondé passt de bal zonder na te denken. Dias rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gadiaga. Gadiaga krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Baudin heeft problemen om de bal te vangen. Wague rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baudin. Baudin krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Dramé geeft een hoge lob. Inworp. Khadim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baudin is nu in balbezit. Baudin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Diaw passt de bal met de wreef. Ndondé rent richting de bal. Pene onderschept slim de pass. Ehemba is nu in balbezit. Ehemba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Inworp. Gadiaga met een snelle inworp. Ehemba rent richting de bal. Ehemba geeft een lange en hoge pass. Gregoire Diop kopt de bal weg. Camara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sagna rent richting de bal. Sagna schiet op doel. Camara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaani Gui - Sénégal FC 0:1

34e minuut.
Dialiba geeft een lange en hoge pass. Diaw rent richting de bal. Diaw met een sublieme pass. Gadiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadiaga geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaani Gui 52%, Sénégal FC 48%.
FC Kaani Gui - Sénégal FC 0:1

47e minuut.
N`Doye rent richting de bal. N`Doye geeft een hoge lob. Diaw probeert de bal aan de voet te houden. Baudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kaani Gui - Sénégal FC 1:1

55e minuut.
Dramé heeft problemen om de bal te vangen. Khadim rent richting de bal. Khadim passt de bal met de wreef. Diawara is nu in balbezit. Diawara geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Wague rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ndondé. Wague raakt geblesseerd tijdens het duel. Wague zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bendian kopt de bal weg. Klungelig pakt Dialiba de bal. Pene rent richting de bal. Pene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bendian trapt de bal weg. Diaw kopt de bal weg. Dias rent richting de bal. Gadiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadiaga geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Diawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehemba verovert de bal door een tackle van achteren. Ehemba passt de bal in één keer door. Pene bereikt de bal nog maar net als eerste. Pene schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaani Gui - Sénégal FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaani Gui 58%, Sénégal FC 42%.
FC Kaani Gui - Sénégal FC 1:2