Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chardain.fc fc juv-samba
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Sarni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarni geeft een hoge lob. Assane Guèye rent richting de bal. Collange verovert de bal door een tackle van achteren. N`Diour is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chardain.fc - fc juv-samba 0:1

8e minuut.
Koïta bereikt de bal nog maar net als eerste. Koïta passt de bal in één keer door. Delville bereikt de bal nog maar net als eerste. Delville haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chardain.fc - fc juv-samba 1:1

23e minuut.
Yiane geeft de bal voor. Collange is nu in balbezit. Diakmeté onderschept slim de pass. N`Diour rent richting de bal. N`Diour draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Johnson trapt de bal weg van het doel. Kitane kopt de bal weg. Daar is Nanai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delville is nu in balbezit. Delville draait met de bal, schiet en ... Cheikh Niang bokst de bal weg.

37e minuut.
Sarni is nu in balbezit. N`Diour verovert de bal door een tackle van achteren. N`Diour passt de bal met de wreef. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Collange haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
N`Diour heeft problemen om de bal te vangen. Diakmeté probeert naar een medespeler te passen. Delville is nu in balbezit. Delville draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Johnson de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Inworp. Daf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diakmeté met een sublieme pass. Collange rent richting de bal. Collange schiet op doel. Sadio bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Diakmeté passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nanai de bal. Nanai passt de bal met de wreef. Delville is nu in balbezit. Delville haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chardain.fc 56%, fc juv-samba 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chardain.fc - fc juv-samba 1:1

68e minuut.
Kanout passt de bal in één keer door. Delville rent richting de bal. Delville met een sublieme pass. Koïta is nu in balbezit. Koïta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Diakmeté met een snelle inworp. Daf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiane onderschept slim de pass. Yiane geeft een lange en hoge pass. Assane Guèye onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yiane geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Khadam kopt de bal weg. Tour probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chardain.fc 44%, fc juv-samba 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chardain.fc - fc juv-samba 1:1