Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sénégal FC fc juv-samba
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Yiane passt de bal in één keer door. Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Man speelt de bal door. Collange rent richting de bal. Collange haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Sagna met een snelle inworp. Ehemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehemba passt de bal in één keer door. Pene rent richting de bal. Pene schiet op doel. Cheikh Niang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Johnson heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sagna met een sublieme pass. Yiane rent richting de bal. Yiane passt de bal in één keer door. Collange rent richting de bal. Collange draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
N`Diour rent richting de bal. Wague rent richting de bal. N`Diour verovert de bal door een tackle van achteren. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Collange haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Diagne Latyr bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Diour onderschept slim de pass. N`Diour probeert naar een medespeler te passen. Collange rent richting de bal. Collange draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wague passt de bal in één keer door. Dramé is nu in balbezit. Dramé passt de bal in één keer door. Daar is Collange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collange schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal FC 61%, fc juv-samba 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sénégal FC - fc juv-samba 0:0

48e minuut.
M`Bengue kopt de bal weg. Wague is nu in balbezit. Khoulle verovert de bal door een tackle van achteren. N`Diour rent richting de bal. N`Diour draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Diaw rent richting de bal. Diaw geeft een lange en hoge pass. Gadiaga kopt de bal weg. Klungelig pakt Pene de bal. Pene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Diagne Latyr met een sublieme pass. Pene rent richting de bal. Ehemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pene is nu in balbezit. Pene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
N`Dione met een harde bal richting middenveld. Wague kopt de bal weg. Pene probeert de bal met de borst te controleren. Ehemba is nu in balbezit. Ehemba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Yiane is nu in balbezit. Yiane passt de bal zonder na te denken. Daar is Collange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Diour rent richting de bal. N`Diour draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Guiro passt de bal met de wreef. N`Diour rent richting de bal. Koné rent richting de bal. N`Diour onderschept slim de pass. N`Diour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gadiaga geeft een hoge lob. Daar is Khoulle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Man speelt de bal door. Pene is nu in balbezit. Pene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal FC - fc juv-samba 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal FC 50%, fc juv-samba 50%.
Sénégal FC - fc juv-samba 1:0