Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thug BoyZ fc juv-samba
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Sankharé passt de bal in één keer door. Guiro probeert de bal aan de voet te houden. Sonko rent richting de bal. Sonko draait met de bal, schiet en ... Nanai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Thug BoyZ - fc juv-samba 1:0

10e minuut.
Bodian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Man rent richting de bal. Man passt de bal zonder na te denken. Collange is nu in balbezit. Collange draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Guiro is nu in balbezit. Sonko onderschept slim de pass. Sonko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt N`Dione de bal. N`Dione schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Sankharé probeert naar een medespeler te passen. N`Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dione passt de bal met de wreef. Sonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodian onderschept slim de pass. Bodian probeert naar een medespeler te passen. N`Dione rent richting de bal. N`Dione draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Collange passt de bal met de wreef. Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nanai. Nanai krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Mendy geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sonko de bal onder controle te krijgen. Nanai is nu in balbezit. N`Dione verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dione draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Thug BoyZ - fc juv-samba 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thug BoyZ 26%, fc juv-samba 74%.
Thug BoyZ - fc juv-samba 2:0

61e minuut.
Sonko verovert de bal door een tackle van achteren. Sonko speelt de bal door. Male rent richting de bal. Male speelt de bal door. Sankharé speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Mendy passt de bal met de wreef. Sonko is nu in balbezit. Sonko speelt de bal door. N`Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dione schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mendy is nu in balbezit. Mendy passt de bal met de wreef. N`Dione is nu in balbezit. N`Dione onderschept slim de pass. N`Dione draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thug BoyZ - fc juv-samba 3:0

74e minuut.
Leye rent richting de bal. Sonko is nu in balbezit. N`Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonko rent richting de bal. Sonko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Johnson geeft de bal voor. Inworp. Sankharé met een snelle inworp. Sonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Khoulle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kabely komt het veld opgelopen.

87e minuut.
N`Dione heeft problemen om de bal te vangen. Sonko rent richting de bal. N`Dione rent richting de bal. Sonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thug BoyZ 33%, fc juv-samba 67%.
Thug BoyZ - fc juv-samba 3:0