Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chardain.fc Sénégal FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Kitane rent richting de bal. Pene onderschept slim de pass. Pene passt de bal met de wreef. Ehemba rent richting de bal. Ehemba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chardain.fc - Sénégal FC 0:1

16e minuut.
Pene passt de bal in één keer door. Ndiaga Guèye rent richting de bal. Ndiaga Guèye speelt de bal door. Ehemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehemba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Assane Guèye trapt de bal weg. Ndiaga Guèye kopt de bal weg. Daar is Daf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadiaga probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Diakmeté bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakmeté geeft een lange en hoge pass. Diaw heeft problemen om de bal te vangen. Delville onderschept slim de pass. Delville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chardain.fc - Sénégal FC 1:1

39e minuut.
Kanout geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koné de bal. Delville rent richting de bal. Delville schiet op doel. Delville maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chardain.fc - Sénégal FC 2:1

42e minuut.
Ehemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehemba passt de bal in één keer door. Tour rent richting de bal. Pene verovert de bal door een tackle van achteren. Pene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadiaga onderschept slim de pass. Gadiaga met een sublieme pass. Pene rent richting de bal. Pene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chardain.fc 53%, Sénégal FC 47%.
Chardain.fc - Sénégal FC 2:1

51e minuut.
Sagna heeft problemen om de bal te vangen. Sagna speelt de bal door. Pene rent richting de bal. Pene draait met de bal, schiet en ... Tour probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sagna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pene maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chardain.fc - Sénégal FC 2:2

54e minuut.
Koïta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndiaga Guèye verovert de bal door een tackle van achteren. Ndiaga Guèye speelt de bal door. Gadiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadiaga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Pene de bal. Kitane verovert de bal door een tackle van achteren. Kitane geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ehemba de bal. Ehemba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chardain.fc - Sénégal FC 2:3

74e minuut.
Ehemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehemba passt de bal zonder na te denken. Pene is nu in balbezit. Pene draait met de bal, schiet en ... Tour probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Diakmeté probeert naar een medespeler te passen. Koné bereikt de bal nog maar net als eerste. Delville bereikt de bal nog maar net als eerste. Delville haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dramé de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chardain.fc 51%, Sénégal FC 49%.
Chardain.fc - Sénégal FC 2:3