Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wa Banc Diakhlé AS fadia
451 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Nunez is nu in balbezit. Nunez geeft een lange en hoge pass. Sakmo is nu in balbezit. Sakmo schiet op doel. Mendes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Klungelig pakt Koté de bal. Sakmo is nu in balbezit. Sakmo passt de bal in één keer door. Mandiouban rent richting de bal. Mandiouban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dossou Yovo verovert de bal door een tackle van achteren. Dossou Yovo geeft een hoge lob. Yaré Faye probeert de bal aan de voet te houden. Fary is nu in balbezit. Fary draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sakmo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Correa de bal onder controle te krijgen. Yaré Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaré Fall geeft een hoge lob. Daar is Nunez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Koté met een sublieme pass. Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunez probeert naar een medespeler te passen. Mandiouban is nu in balbezit. Mandiouban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wa Banc Diakhlé - AS fadia 0:1

45e minuut.
Sylva rent richting de bal. Lamine Diarra onderschept slim de pass. Lamine Diarra speelt de bal door. Fary is nu in balbezit. Fary haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wa Banc Diakhlé 59%, AS fadia 41%.
Wa Banc Diakhlé - AS fadia 0:1

46e minuut.
Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandiouban rent richting de bal. Fary verovert de bal door een tackle van achteren. Fary draait met de bal, schiet en ... N`Daw maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wa Banc Diakhlé - AS fadia 1:1

56e minuut.
Klungelig pakt Samassa de bal. Correa rent richting de bal. Mandiouban rent richting de bal. Sakmo rent richting de bal. Sakmo draait met de bal, schiet en ... Mendes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Correa de bal onder controle te krijgen. Salif Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Mendy geeft een lange en hoge pass. Mandiouban rent richting de bal. Mandiouban haalt uit met een fantastische trap. Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Correa rent richting de bal. Sakmo verovert de bal door een tackle van achteren. Sakmo passt de bal met de wreef. Mandiouban bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandiouban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sylva onderschept slim de pass. Sylva probeert naar een medespeler te passen. Mandiouban is nu in balbezit. Mandiouban haalt uit met een fantastische trap. Mendes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wa Banc Diakhlé - AS fadia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wa Banc Diakhlé 53%, AS fadia 47%.
Wa Banc Diakhlé - AS fadia 1:2