Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mermoz fc ES Éperons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 13.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Gadio heeft problemen om de bal te vangen. Seck rent richting de bal. Seck draait met de bal, schiet en ... Antoine Lopy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Sylva de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
mermoz fc - ES Éperons 0:1

14e minuut.
Yovo is nu in balbezit. Yovo speelt de bal door. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj schiet op doel. Ousseynou Mbengue probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mermoz fc - ES Éperons 1:1

45e minuut.
Boy Ge kopt de bal weg. Crespin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vieira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mermoz fc 41%, ES Éperons 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mermoz fc - ES Éperons 1:1

53e minuut.
Yovo is nu in balbezit. Crespin rent richting de bal. Crespin passt de bal in één keer door. Mbodj rent richting de bal. Mbodj schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Seck bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndaw rent richting de bal. Seck verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sarni de bal. Sarni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gadio trapt de bal weg van het doel. Crespin bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespin probeert naar een medespeler te passen. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mermoz fc - ES Éperons 2:1

65e minuut.
Ndaw passt de bal zonder na te denken. Crespin controleert de bal met de borst. Crespin speelt de bal door. Mbodj rent richting de bal. Mbodj schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Dossou trapt de bal weg van het doel. Yovo met een sublieme pass. Balde rent richting de bal. Mbodj verovert de bal door een tackle van achteren. Mbodj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mermoz fc 29%, ES Éperons 71%.
mermoz fc - ES Éperons 2:1