Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS fadia FC Mbaradiou
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Biaye onderschept slim de pass. Biaye met een sublieme pass. Yaré Faye is nu in balbezit. Ma`ga verovert de bal door een tackle van achteren. Ma`ga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kouoh met een sublieme pass. Salif Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Mendy probeert naar een medespeler te passen. Mandiouban rent richting de bal. Mandiouban draait met de bal, schiet en ... Correa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Nunez geeft een hoge lob. Yaré Fall heeft problemen om de bal te vangen. Mamadou Samb met een sublieme pass. Sakmo rent richting de bal. Sakmo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS fadia 36%, FC Mbaradiou 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS fadia - FC Mbaradiou 0:0

64e minuut.
Soumaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaré Fall onderschept slim de pass. Yaré Fall geeft een hoge lob. Mandiouban rent richting de bal. Mandiouban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ibra Touré is nu in balbezit. Kouoh onderschept slim de pass. Ma`ga verovert de bal door een tackle van achteren. Ibra Touré rent richting de bal. Ibra Touré draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS fadia 34%, FC Mbaradiou 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS fadia - FC Mbaradiou 0:0