Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yamatogne FC mermoz fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Gregoire Diop onderschept slim de pass. Gregoire Diop passt de bal zonder na te denken. Faty rent richting de bal. Faty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamatogne FC - mermoz fc 1:0

28e minuut.
Da Costa met de inworp. Dansokho rent richting de bal. Sankaré begaat een overtreding. Sankaré krijgt een gele kaart. Dansokho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dansokho met een snel genomen vrije trap. Faty is nu in balbezit. Faty schiet op doel. Antoine Lopy bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gregoire Diop onderschept slim de pass. Gregoire Diop passt de bal met de wreef. Ndaw is nu in balbezit. Faty onderschept slim de pass. Faty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Da Costa kopt de bal weg. Yovo heeft problemen om de bal te vangen. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty schiet op doel. Antoine Lopy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamatogne FC - mermoz fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamatogne FC 46%, mermoz fc 54%.
Yamatogne FC - mermoz fc 2:0

46e minuut.
M`Bengue rent richting de bal. M`Bengue passt de bal zonder na te denken. Baudin rent richting de bal. Faty rent richting de bal. Faty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Da Costa heeft problemen om de bal te vangen. N`Gom is nu in balbezit. N`Gom probeert naar een medespeler te passen. M`Bengue is nu in balbezit. M`Bengue haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Da Costa met een sublieme pass. Sankaré rent richting de bal. Sankaré passt de bal met de wreef. M`Bengue is nu in balbezit. M`Bengue draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Koïta trapt de bal weg. Gregoire Diop kopt de bal weg. Ciss heeft problemen om de bal te vangen. Faty is nu in balbezit. Faty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamatogne FC - mermoz fc 3:0

76e minuut.
Daar is Sarni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Der Thaim de bal. Gregoire Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregoire Diop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamatogne FC 55%, mermoz fc 45%.
Yamatogne FC - mermoz fc 3:0