Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mermoz fc Yamatogne FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Da Costa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Djalo rent richting de bal. Djalo passt de bal zonder na te denken. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty draait met de bal, schiet en ... Antoine Lopy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
San rent richting de bal. San geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Lep met de inworp. Crespin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Crespin is nu in balbezit. Crespin met een sublieme pass. Lo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj onderschept slim de pass. Mbodj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ciss heeft problemen om de bal te vangen. Faty rent richting de bal. Ciss begaat een overtreding. Ciss krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Yovo speelt de bal door. Crespin is nu in balbezit. Crespin probeert naar een medespeler te passen. Mbodj rent richting de bal. Mbodj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sylva geeft een lange en hoge pass. San kopt de bal weg. Khoulle met een sublieme pass. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sankaré onderschept slim de pass. Sankaré geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert San de bal onder controle te krijgen. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mermoz fc 41%, Yamatogne FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mermoz fc - Yamatogne FC 0:0

58e minuut.
Gregoire Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs verovert de bal door een tackle van achteren. Babs passt de bal zonder na te denken. Mbodj rent richting de bal. Mbodj schiet op doel. Koïta bokst de bal weg.

64e minuut.
Sylva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylva geeft een hoge lob. Lo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj onderschept slim de pass. Mbodj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
San geeft de bal voor. Inworp. N`Lep met een snelle inworp. Crespin is nu in balbezit. Crespin probeert naar een medespeler te passen. Koïta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
San probeert naar een medespeler te passen. Sarni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarni passt de bal met de wreef. Faty is nu in balbezit. Faty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mermoz fc 30%, Yamatogne FC 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mermoz fc - Yamatogne FC 0:0