Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wa Banc Diakhlé mermoz fc
451 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ciss met een harde bal richting middenveld. Thioune rent richting de bal. Sankaré begaat een overtreding. Thioune raakt geblesseerd tijdens het duel. Thioune met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Sankaré geeft een lange en hoge pass. Mbodj rent richting de bal. Crespin is nu in balbezit. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj schiet op doel. Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wa Banc Diakhlé - mermoz fc 0:1

20e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespin bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespin met een sublieme pass. Mbodj rent richting de bal. Mbodj haalt uit met een fantastische trap. Mendes bokst de bal weg.

34e minuut.
Yovo met een sublieme pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespin onderschept slim de pass. Crespin schiet op doel. Mendes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wa Banc Diakhlé - mermoz fc 0:2

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dossou Yovo met een snelle inworp. Lamine Diarra speelt de bal door. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wa Banc Diakhlé 52%, mermoz fc 48%.
Wa Banc Diakhlé - mermoz fc 0:2

52e minuut.
Ndaw kopt de bal weg. Mbacke speelt de bal door. Crespin is nu in balbezit. Crespin draait met de bal, schiet en ... Mendes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wa Banc Diakhlé - mermoz fc 0:3

67e minuut.
Thioune zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ndaw rent richting de bal. Ndaw geeft een lange en hoge pass. N`Lep is nu in balbezit. N`Lep geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mbodj rent richting de bal. Mbodj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wa Banc Diakhlé - mermoz fc 0:4

79e minuut.
Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dia Ba verovert de bal door een tackle van achteren. Dia Ba speelt de bal door. Dossou Yovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossou Yovo geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Yovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamine Diarra verovert de bal door een tackle van achteren. Lamine Diarra geeft een hoge lob. Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. Fary haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wa Banc Diakhlé - mermoz fc 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wa Banc Diakhlé 50%, mermoz fc 50%.
Wa Banc Diakhlé - mermoz fc 1:4