Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yamatogne FC Tigres rouges
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna speelt de bal door. Bendian bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbacke is nu in balbezit. Mbacke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Khoulle rent richting de bal. Khoulle passt de bal zonder na te denken. Daar is Sagna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coundoul met de inworp. Gueye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregoire Diop onderschept slim de pass. Gregoire Diop haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pene geeft de bal voor. Inworp. Sarni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gregoire Diop de bal. Gregoire Diop geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamatogne FC - Tigres rouges 1:0

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Sagna de bal onder controle te krijgen. Inworp. Khoulle met de inworp. Sarni rent richting de bal. Sarni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamatogne FC 42%, Tigres rouges 58%.
Yamatogne FC - Tigres rouges 1:0

51e minuut.
Da Costa is nu in balbezit. Dansokho rent richting de bal. Dansokho met een sublieme pass. Faty is nu in balbezit. Faty schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Gueye probeert naar een medespeler te passen. Gadio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dansokho. Dansokho krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bendian verovert de bal door een tackle van achteren. Bendian haalt uit met een fantastische trap. San kopt de bal weg. Bendian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yamatogne FC - Tigres rouges 1:1

74e minuut.
Pene geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bendian de bal. Mbacke bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbacke draait met de bal, schiet en ... Koïta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamatogne FC - Tigres rouges 1:2

82e minuut.
Mbacke bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbacke passt de bal zonder na te denken. Bendian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendian schiet op doel. Koïta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamatogne FC - Tigres rouges 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamatogne FC 46%, Tigres rouges 54%.
Yamatogne FC - Tigres rouges 1:3