Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mbaradiou ES Éperons
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ndau onderschept slim de pass. Ndau met een sublieme pass. Ibra Touré rent richting de bal. Ibra Touré schiet op doel. Balde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Biaye is nu in balbezit. Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Dias speelt de bal door. Sarni is nu in balbezit. Sarni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Correa trapt de bal weg. Dias kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mamadou Samb de bal onder controle te krijgen. Sarni rent richting de bal. Sarni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mbaradiou - ES Éperons 0:1

18e minuut.
Cissé met een sublieme pass. Seck is nu in balbezit. Seck draait met de bal, schiet en ... Mamadou Samb probeert de bal aan de voet te houden. Correa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mbaradiou - ES Éperons 0:2

42e minuut.
Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndau verovert de bal door een tackle van achteren. Ndau geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ibra Touré de bal. Ibra Touré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mbaradiou - ES Éperons 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mbaradiou 52%, ES Éperons 48%.
FC Mbaradiou - ES Éperons 1:2

54e minuut.
Mbaye Nder geeft een hoge lob. Niane bereikt de bal nog maar net als eerste. Soumaré onderschept slim de pass. Yaré Faye rent richting de bal. Yaré Faye geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Moreau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarni rent richting de bal. Sarni schiet op doel. Ji controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mbaradiou - ES Éperons 1:3

82e minuut.
Mbaye Nder verovert de bal door een tackle van achteren. Mbaye Nder speelt de bal door. Cissé probeert naar een medespeler te passen. Seck is nu in balbezit. Seck haalt uit met een fantastische trap. Correa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Cissé probeert naar een medespeler te passen. Dias is nu in balbezit. Dias passt de bal met de wreef. Seck bereikt de bal nog maar net als eerste. Seck draait met de bal, schiet en ... Correa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mbaradiou 55%, ES Éperons 45%.
FC Mbaradiou - ES Éperons 1:3