Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yamatogne FC Wa Banc Diakhlé
Normal Tactiek 451
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Lo is nu in balbezit. Lo speelt de bal door. Dansokho is nu in balbezit. Lamine Diarra onderschept slim de pass. Lamine Diarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yamatogne FC - Wa Banc Diakhlé 0:1

10e minuut.
Gregoire Diop geeft de bal voor. Thioune bereikt de bal nog maar net als eerste. Thioune geeft de bal voor. Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. Fary draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Koïta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Lo speelt de bal door. Klungelig pakt Amdy Faye de bal. Koté bereikt de bal nog maar net als eerste. Koté draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. San is nu in balbezit. Fary verovert de bal door een tackle van achteren. Fary schiet op doel. Koïta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamatogne FC - Wa Banc Diakhlé 0:2

18e minuut.
Lamine Diarra heeft problemen om de bal te vangen. Gregoire Diop is nu in balbezit. Lamine Diarra begaat een overtreding. Lamine Diarra krijgt een gele kaart. Gregoire Diop is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khoulle wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Amdy Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Koté onderschept slim de pass. Koté met een sublieme pass. Fary is nu in balbezit. Fary schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yamatogne FC - Wa Banc Diakhlé 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamatogne FC 61%, Wa Banc Diakhlé 39%.
Yamatogne FC - Wa Banc Diakhlé 0:3

48e minuut.
A`dara geeft een lange en hoge pass. Koïta met een sublieme pass. Gregoire Diop kopt de bal weg. Sarni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Khoulle passt de bal in één keer door. Koté bereikt de bal nog maar net als eerste. Koté geeft een hoge lob. A`dara bereikt de bal nog maar net als eerste. A`dara geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Koté bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoulle verovert de bal door een tackle van achteren. Khoulle speelt de bal door. Faty is nu in balbezit. Faty schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khoulle heeft problemen om de bal te vangen. Koté bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoulle begaat een overtreding. Khoulle krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Sarni speelt de bal door. Daar is Dia Ba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gregoire Diop rent richting de bal. Gregoire Diop haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Correa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dossou Yovo is nu in balbezit. Dossou Yovo speelt de bal door. Lamine Diarra met een sublieme pass. Fary rent richting de bal. Fary haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Koté geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lamine Diarra de bal. Lamine Diarra passt de bal zonder na te denken. Koté bereikt de bal nog maar net als eerste. Koté draait met de bal, schiet en ... Koïta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamatogne FC 62%, Wa Banc Diakhlé 38%.
Yamatogne FC - Wa Banc Diakhlé 0:3