Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wa Banc Diakhlé Yamatogne FC
451 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Sarni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarni geeft een lange en hoge pass. Samassa probeert de bal aan de voet te houden. Faty is nu in balbezit. Faty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wa Banc Diakhlé - Yamatogne FC 0:1

21e minuut.
Gregoire Diop onderschept slim de pass. Gregoire Diop passt de bal met de wreef. Faty is nu in balbezit. Faty schiet op doel. Mendes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wa Banc Diakhlé - Yamatogne FC 0:2

33e minuut.
Khoulle bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoulle met een sublieme pass. Faty rent richting de bal. Gregoire Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregoire Diop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Koté rent richting de bal. Koté passt de bal zonder na te denken. A`dara heeft problemen om de bal te vangen. Faty rent richting de bal. Faty draait met de bal, schiet en ... Mendes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wa Banc Diakhlé 65%, Yamatogne FC 35%.
Wa Banc Diakhlé - Yamatogne FC 0:2

49e minuut.
Samassa is nu in balbezit. Gregoire Diop rent richting de bal. Gregoire Diop passt de bal zonder na te denken. Fary rent richting de bal. Fary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wa Banc Diakhlé - Yamatogne FC 1:2

58e minuut.
Inworp. Djalo met de inworp. Gregoire Diop rent richting de bal. Gregoire Diop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dia Ba trapt de bal weg van het doel. Da Costa kopt de bal weg. Mbacke rent richting de bal. Gregoire Diop verovert de bal door een tackle van achteren. Gregoire Diop schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Amdy Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Amdy Faye met een sublieme pass. Da Costa is nu in balbezit. Fary verovert de bal door een tackle van achteren. Fary schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Correa is nu in balbezit. Koté rent richting de bal. Koté speelt de bal door. Fary is nu in balbezit. Fary draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Khoulle probeert naar een medespeler te passen. Djalo rent richting de bal. Djalo passt de bal met de wreef. Faty rent richting de bal. Faty schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wa Banc Diakhlé - Yamatogne FC 1:3

90e minuut.
Koté raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kand Senghor komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wa Banc Diakhlé 40%, Yamatogne FC 60%.
Wa Banc Diakhlé - Yamatogne FC 1:3