Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona111 AS fadia
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.3 gemiddelde waardering 21.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Dia geeft een hoge lob. Campagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Campagne geeft een hoge lob. Seye heeft problemen om de bal te vangen. Seye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Yaré Faye kopt de bal weg. Daar is Hanne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunez is nu in balbezit. Nunez geeft een lange en hoge pass. Mandiouban springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dia rent richting de bal. Sakmo verovert de bal door een tackle van achteren. Sakmo passt de bal in één keer door. Mandiouban bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandiouban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kanout rent richting de bal. Sakmo onderschept slim de pass. Sakmo passt de bal zonder na te denken. Mandiouban is nu in balbezit. Mandiouban schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Mandiouban rent richting de bal. Mandiouban schiet op doel. Yaré Fall is nu in balbezit. Yaré Fall schiet op doel. Seck probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona111 64%, AS fadia 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcelona111 - AS fadia 0:0

74e minuut.
Dia onderschept slim de pass. Kouoh probeert naar een medespeler te passen. Mandiouban bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandiouban draait met de bal, schiet en ... Seck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona111 - AS fadia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona111 60%, AS fadia 40%.
barcelona111 - AS fadia 0:1