Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
senegale THE CHAMPIOND MKF
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


15e minuut.
Dabo verovert de bal door een tackle van achteren. Daffé is nu in balbezit. Daffé passt de bal met de wreef. Cissé is nu in balbezit. Cissé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
senegale - THE CHAMPIOND MKF 1:0

29e minuut.
Bandiacky geeft de bal voor. Daar is Casset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouli speelt de bal door. Gomig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Thiandoum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Digo rent richting de bal. Tjan maakt een afschuwelijke overtreding. Digo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Cissé rent richting de bal. Daffé rent richting de bal. Cissé rent richting de bal. Daffé is nu in balbezit. Daffé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
senegale - THE CHAMPIOND MKF 2:0

37e minuut.
Casset passt de bal met de wreef. Dabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo probeert naar een medespeler te passen. Cissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Cissé schiet op doel. Sakho bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: senegale 51%, THE CHAMPIOND MKF 49%.
senegale - THE CHAMPIOND MKF 2:0

58e minuut.
Diba met een snelle inworp. Bendian is nu in balbezit. Bendian probeert naar een medespeler te passen. Gomig is nu in balbezit. Gomig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bendian is nu in balbezit. Bendian geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bandiacky met de inworp. Daffé geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Amadou Ba geeft een hoge lob. Digo bereikt de bal nog maar net als eerste. Digo geeft een lange en hoge pass. Bouli rent richting de bal. Bouli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: senegale 36%, THE CHAMPIOND MKF 64%.
senegale - THE CHAMPIOND MKF 2:0